Sprinters-pakket

Het sprinters-pakket is ideaal voor bedrijven die de social media zeer uitgebreid en professioneel aan wil pakken. Wanneer u uw social media  uitbesteedt aan Avenue, dan gaat zij maarliefst drie kanalen van uw bedrijf beheren. U kunt hierbij kiezen uit één of meerdere Facebook-, Twitter-, Instagram-, YouTube- of LinkedIn-accounts.

Avenue beheert uw social media volgens deze werkwijzeAvenue stelt relevante berichten voor en creëert originele content (6-12 per week, verdeeld over beide kanalen). U controleert deze en Avenue plaatst na goedkeuring. Daarnaast ontvangt u tweemaal per 4 weken een overzicht van de resultaten van de geplaatste berichten. Uiteraard heeft u bij het sprinters-pakket voordeel van een uitgebreide webcare-service: Avenue geeft antwoord op reacties en beantwoordt de vragen die gesteld worden naar aanleiding van geplaatste berichten. Weet Avenue het antwoord op de vraag niet (precies), dan wordt er uiteraard overlegd met u. Tevens bevat het sprinters-pakket twee promoties. Avenue kiest hierbij berichten uit, in overleg met u, om meer traffic van potentiële klanten naar uw social media-kanaal te krijgen. De inhoud van het sprinters-pakket:

 

AFSPRAAK MAKEN?

Heeft u interesse om professioneel aan de slag te gaan met uw social media? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.