Hardlopers-pakket

Het hardlopers-pakket is, evenals het snelwandelaars-pakket, ideaal voor bedrijven die al wel begonnen zijn met social media en dus al enige voorkennis bezitten, maar bijvoorbeeld niet voldoende capaciteit hebben om de social media-kanalen goed bij te kunnen houden. Wanneer u uw social media  middels dit pakket uitbesteedt aan Avenue, dan gaat zij twee kanalen beheren. U kunt hierbij kiezen uit één of twee Facebook-, Twitter-, Instagram-, YouTube- of LinkedIn-accounts.

Avenue beheert uw social media volgens deze werkwijzeAvenue stelt relevante berichten voor en creëert originele content (4-6 per week, verdeeld over beide kanalen). U controleert deze en Avenue plaatst na goedkeuring. Daarnaast ontvangt u eenmaal per 4 weken een overzicht van de resultaten van de geplaatste berichten. Uiteraard heeft u bij het hardlopers-pakket voordeel van de webcare-service: Avenue geeft antwoord op reacties en beantwoordt de vragen die gesteld worden naar aanleiding van geplaatste berichten. Weet Avenue het antwoord op de vraag niet (precies), dan wordt er uiteraard overlegd met u. Tevens bevat het hardlopers-pakket één promotie. Avenue kiest hierbij een bericht uit, in overleg met u, om meer traffic van potentiële klanten naar uw social media-kanaal te krijgen. De inhoud van het hardlopers-pakket:

 

AFSPRAAK MAKEN?

Heeft u interesse om professioneel aan de slag te gaan met uw social media? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.