De Werkwijze

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere dienst(en) van Avenue? Dan komt Avenue graag bij u langs om te bespreken welke stappen er verder ondernomen kunnen worden.

 

Uitbesteden van social media

Kiest u dan voor één van de pakketten om uw social media uit te besteden, dan krijgt u eerst een offerte toegestuurd met de prijzen en gemaakte afspraken. Na goedkeuring van de offerte is Avenue klaar om samen met uw bedrijf actief online te gaan.

Natuurlijk wilt u als ondernemer weten welke berichten geplaatst worden op uw social media. Met precisie wordt er een globale maandplanning (of indien gewenst voor een langere periode) door Avenue gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met de content die door de doelgroep(en) graag en goed gelezen wordt.

Wanneer een bericht klaar is om geplaatst te worden, wordt deze eerst naar u of de contactpersoon binnen uw bedrijf gestuurd. Pas na het akkoord van deze persoon plaatsen wij de content op de gewenste media. Afhankelijk van het pakket dat u gekozen heeft, krijgt u rapportages van Avenue met de resultaten van de geplaatste berichten. Zo kunt u goed in de gaten houden wat social media doet voor uw bedrijf.

 

marketing & design

Wilt u na het eerste gesprek graag gebruiken maken van de diensten die Avenue u biedt met betrekking tot marketingmiddelen en design? Ook dan krijgt u een offerte toegestuurd met prijzen en gemaakte afspraken. Vervolgens maakt Avenue voor u een ontwerp. Heeft u dan nog aanvullende wensen? Geen probleem! Avenue past het voor u aan. Het ontwerp gaat pas naar de drukker wanneer u akkoord bent gegaan.