Over Avenue

Een wereld zonder Facebook, LinkedIn, Instagram of Twitter bestaat niet meer. Social media heeft de toekomst in haar greep. Heeft u zelf geen tijd voor, zin in of verstand van social media, maar wilt u toch profiteren van meer business en/of naamsbekendheid uit social media? Dan bent u bij Avenue aan het juiste adres!

Avenue ondersteunt bedrijven middels het plaatsen van content op diverse social media-kanalen, waarbij de visie en de gewenste uitstraling van de opdrachtgever centraal staat. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de doelgroep(en) en het gedrag van de verschillende lezers. Deze berichten worden ondersteund met de toonaangevende afbeeldingen, videobeelden of animaties welke zelf gemaakt, zelf ontworpen of op legale wijze verkregen zijn.

Avenue voorziet u tevens van diverse marketingmiddelen. Zij luistert naar uw wensen om vervolgens met een ontwerpvoorstel te komen. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, zorgt Avenue ervoor dat het desbetreffende materiaal gedrukt wordt en bij u wordt geleverd.

Vanuit het kantoor, dat gevestigd is in Emmeloord (hart van de gemeente Noordoostpolder) werkt Avenue niet voor uw bedrijf, maar werkt samen met uw bedrijf. Samen op weg naar succes: het door u gewenste resultaat.