Logo, visitekaartjes

Wanneer u heeft besloten een eigen bedrijf te beginnen, een merk op te richten of een evenement te organiseren, heeft u een professioneel logo nodig. Avenue ontwerpt het perfecte logo welke passend is bij de door u gewenste uitstraling van het bedrijf.

Van tevoren wordt tijdens een fysieke afspraak gesproken over uw wensen. Daarbij wordt natuurlijk gesproken over het product of de dienst die u aan gaat bieden aan de consument, maar ook over uw visie en de kernwaarden van het bedrijf. Vervolgens krijgt u een op maat gemaakt voorstel. Gaat u akkoord, dan krijgt u het ontwerp geleverd in de door u benodigde bestandsformaten, zodat u het makkelijk kunt gebruiken voor zowel uw website als drukwerk.

Visitekaartjes

Het visitekaartje is de manier om uw gegevens bij een potentiële klant achter te laten. Het bepaalt mede de eerste indruk van uw bedrijf. Natuurlijk kunt u kiezen voor een sjabloon van een drukwerkwebsite, maar wanneer u echt onthouden wilt worden, heeft u een origineel visitekaartje nodig. U wilt onthouden worden, want die potentiële klant… moet uw klant worden. Avenue denkt graag met u mee!

 

AFSPRAAK MAKEN?

Aan het werk met professionele marketingcommunicatiemiddelen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.